Poziv za učešće na sajmu GAST 2021

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještena je da će se 26. međunarodni specijalizirani sajam GAST 2021, vodeći sajam prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske opreme u Hrvatskoj održati u Splitu, u Spaladium Areni od 24. – 27.02.2021. godine.

GAST je najveći sajam prehrane, pića, i ugostiteljske opreme u Hrvatskoj i široj regiji koji je već 26 godina centralno mjesto okupljanja tvrtki i pripreme za turističku sezonu. Izlagači iz 7 zemalja koriste platformu sajma GAST za prezentaciju stručnoj javnosti svojih noviteta, prezentiraju posebne ponude za turistički sektor te sudjeluju u stručnim konferencijama vezanim na turizam.

GAST je centralno mjesto b2b susreta pred turističku sezonu. Velik broj stručnih i poslovnih posjetitelja koji rastu godišnej po 10%, oko 10 000 posjeta te izvrsna medijska popraćenost.

U prilogu je dostupna ponuda za izlaganje na 16 m2 neuređenog izložbenog prostora, kao i paket generalni sponzor sajma GAST 2021., brandiranje sajma i brojne prezentacije tijekom stručnih događanja.

Poziv

Prijava

Plan

Generalni sponzor